FAQ

 

Hvordan farger Sunspa huden?

Sunspa selvbruning inneholder Dihydroxyacetone (DHA), et fargeløs sukker som reagerer med aminosyrene i det øverste laget av huden og gir en flott gylden kulør. Denne reaksjonen skjer over en 6-12 timers periode. Husk at SunSpa kan smitte av de første timer, så det er alltid en god ide og la produktet tørke godt. Hvis du skal trene er det vigtigt at du venter minst 8 timer og evt. dusjer deg før. Da colorguiden som er i SunSpa sine produkter kan gi overskydene farge.  

 

Kan jeg bruke hendene?

JA du kan bruke hendene om du ønsker det - men hvis du sprayer deg med en avstand på 15 cm bør det ikke være nødvendig. Dog har vi fått tips inn fra våres kunder som anvender latex handsker fra apoteket - hvor de fordeler eller jevner med hendene. 

 

Inneholder Sunspa parabener?

NEI  - Alle produkter er merket som parabenfri på boksen!

 

 Er exfoliasjon og fuktighetskrem en del av Sunspa behandlingen?

For å oppnå det beste resultat bør huden ikke være smurt inn i krem akkurat før en Sunspa behandling. Huden skal exfolieres og innsmøres hjemme, kvelden før en behandling.

Bruk aldri bodylotion eller olje rett før du anvender SunSpa sine produkter. Gjør det gjerne noen timer før for å fukte huden.

  

Hvor lenge varer en Sunspa Tan?

Uten opphold i solen og hvis man er flink til at fukte huden godt, vil en Sunspa behandling vare opp til ca. 4 til 6 dager.

 

Kan man bli brun av solen når man har fått en Sunspa behandling?

Ja det kan man. Huden brunes på normalt vis. Din Sunspa kulør beskytter deg ikke mot solens stråler. Det anbefales ikke å sole seg 10-12 timer etter en Sunspa behandling, da det ikke er solbeskyttelse i Sunspa oljen.

 

Inneholder SunSpa Vitaminer Hvor ofte skal jeg ha en top - opp for å vedlikeholde min SunSpa Tan?

SunSpa sine produktene inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt. Dessuten inneholder SunSpa sine produkter Aloe Vera som gjør huden myk. Samt de ekslusive sukkerstoffer: dihydroxyacetone (Forkortes ofte med DHA) og erythrulose.

 

Hvor ofte skal jeg ha en top - opp for å vedlikeholde min SunSpa Tan?

Når du først har en grunn farge vil en behandling en gang om uken holde din Sunspa Tan og kulør flott

 

Tester SunSpa og Beautyuk sine produkter på dyr?

Svaren er NEI!

 

Få flere tips her

To Top