In stock
Only 7 left
SKU
scrubb_sunspa_125

NYHET! TØRRBØRSTE

Spesialpris kr 39,00 Regular Price kr 79,00
Tørrbørsting av huden i badet eller dusjen, eller våtbørsting med dusjgelé eller såpe er perfekt for å få et godt grunnlag før selvbruning. Tørrbørsting etterlater huden med en sunn og ungdommelig glød, siden det fjerner døde hudceller som kan tette igjen porene samtidig som det får fart på cellefornyelsen. Det kan også bidra til å redusere hevelser og cellulitter.
Med tørrbøstning eksfolierer du ikke kun huden - det gjør også at huden føles mykere og glattere • Kan redusere cellulitter over tid • Fjerner døde hudceller • Styrker immunforsvaret • Strammer opp huden for å forebygge for tidlige aldringstegn • Forbedrer muskelkvaliteten • Stimulerer blodsirkulasjonen • Bidrar til bedre fordøyelse • Frisker opp og fornyer huden
Mer informasjon
Annen Informasjon

Slik gjør du det:

Velg riktig børste: Let etter en børste med glatte fibre og gå alltid for naturbust.

Børst på tørr hud: Som navnet tilsier, skal tørrbørsting gjøres på tørr hud. Aller best er det å tørrbørste hele kroppen før du dusjer eller bader, så får du av alt av smuss og døde hudceller. 

Børst fra topp til tå – eller motsatt: Det viktigste er at du tørrbørster hele kroppen, men for aller best resultat, kan du starte ved føttene og jobbe deg oppover. Børst så fra hendene og opp armene mot skuldrene. På brystet bør du bevege børsten oppover. Det er viktig at du bruker lite kraft der huden er tynn, mens du fint kan skrubbe hardt og skikkelig der den er tøffere, som under fotsålene. 

 

Gjenta daglig eller ugelig: Hele prosessen tar omtrent 15 minutter, og du bør faktisk tørrbørste hver dag, og aller helst om morgenen. dagen. 

For å se at cellulittene forsvinner, må du tørrbørste områdene med såkalt appelsinhud i 5-10 minutter to ganger hver eneste dag, og det kan ta minst fem måneder før du ser resultater. 

Vær forsiktig: Vær forsiktig med å børste sart, skadet eller sår hud. 

Husk å tilføre fuktighet: Etter du har tørrbørstet og dusjet, må du sørge for å tilføre masse fuktighet. Såpe og varmt vann tørker ut huden, så tilfør alltid rikelig med fukt etter en dusj eller et bad.

 

Sådan gør du: Les her hvorfor skønhedsekspertene ved KK anbefaler Tørrbørste Klikk her

Write Your Own Review
Du omtaler:NYHET! TØRRBØRSTE
Din vurdering:
To Top