In stock
Only 783 left
SKU
4

NEW - SUNSPA FITNESS - BEST I TEST 200 ML - MEDIUM ++ NÅ SAMME DUFT SOM SUNSPA CHOCOLATE

kr 309,00
TAN-IN-A-CAN Body Fitness er den nye selvbruneren for den aktive bruker. Den gir den samme fine kulør, men inneholder ca. 33% mer DHA enn den Originale Tan in a can. Til deg som gjerne vil oppnå en litt dypere kulør over hele kroppen. Inneholder 200 ml. BEST I TEST I JULI 2011 UTGAVEN AV WOMAN!! Video av Caroline Berg Eriksen
 • Buy 2 for kr 299,00 each and save 3%
 • Buy 4 for kr 289,00 each and save 6%
TAN-IN-A-CAN BODY FITNESS TAN IN A CAN SELVBRUNER SPRAY SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Tan-in-a-can Body Fitness inneholder 33% ekstra DHA, som er den aktive ingrediens hvor resultatet blir perfekt og jevnt hver gang. Selvbruneren er mørkere enn den orginale Tan-in-a-can og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød, samt den passer til alle hudtyper. Med Tan-in-a-can Body Fitness kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Body Fitness er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene – overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker – hver gang. Tan-in-a-can Body Fitness består av en fargeleder som gjør deg brun med det samme og DHA som gir deg en naturlig og lekker brun kulør i løpet av ca 6-8 timer. Tan-in-a-can Body Fitness er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende.  Inneholder ikke PARABENER. Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011. Ikke testet på dyr. Selvbruning for den kresne. Video av Caroline Berg Eriksen
Mer informasjon
Annen Informasjon

SLIK BRUKER DU TAN IN A CAN

  

 • Spray huden med lette bevegelser, i en avstand av ca 15 til 20 cm.
 • La huden tørke, og gjenta for å sikre et perfekt look
 • Fargen avtar etter 3-5 dager.

 

GNI IKKE!!

Bruningsprosessen starter med en gang, men best resultat vil man først se etter minimum 4-6 timer, helst natten over før et bad.

Ønskes en dypere farge, gjenta behandlingen den påfølgende dag. Se tips på www.sunspanorge.no

 

VIKTIG!  

 • Fordel ikke med hendene. Ønskes en mørkere kulør, gjenta da behandling dagen etter. Unngå bruk i nærheten av tekstiler og møbler.
 • Holdes utenfor barns rekkevidde
 • Unngå bruk i nærheten av antennelseskilder
 • Unngå å inhalere
 • Spray ikke på sår eller irritert hud
 • Sørg for ordentlig ventilasjon

 

BEHOLDER UNDER TRYKK!

Skal beskyttes mot sollys og må ikke utsettes for temperaturer over 50 * C. Må ikke punkteres eller brennes, heller ikke når boksen er tom. Spray ikke mot åpen ild eller glødende legemer..

 

INGREDIENSER

Dimethyl Ether, Aqua, Alcohol Denat., Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Erythrulose, Glycerin, Polysorbate 20, Parfum, Citric Acid, CI 42090, CI 19140, CI 16035.

 

PRODUSENT DISTRIBUTØR 


SunSpa Products Ltd. SunSpa Norge, 0464 Oslo   

Unit 22 Wenta Centre www.sunspanorge.no | info@sunspanorge.no      

Watford, WD24 7ND, UK www.selvbruner.no | info@sunspanorge.no  

Offisiell webside: www.sunspa.no     

info@sunspatanning.co.uk, www.sunspatanning.co.uk

                                              

Write Your Own Review
Du omtaler:NEW - SUNSPA FITNESS - BEST I TEST 200 ML - MEDIUM ++ NÅ SAMME DUFT SOM SUNSPA CHOCOLATE
Din vurdering:
To Top