HVORDAN BLE VI TIL

SunSpa Norge er startet av Maria Louise Bisgaard etter produktet ble oppdaget i Danmark i 2010. Jeg er som så mange andre glad i og ha en frisk og naturlig brun farge.

Jeg tok min siste solarium tur i 2009. Jeg var nemlig så uheldig, at jeg etter en solarium tur fikk fullt av brune pigmentflekker i ansiktet. Da bestemte jeg meg ”ALDRI MER SOLARIUM”. Episoden gjorde at jeg måtte finne andre gode alternativer.

Etter en reise til skjønne Aalborg, hvor jeg traff min kusine som var ualminnelig fin og naturlig brun – blev jeg bare full av misunnelse. Hvordan hadde hun fått denne fine farge?? Jeg var sikker på at det enten var den naturlige sol eller solarium. Men nei - det var SunSpa. Jeg sprang til det første sted i Danmark, hvor produktet kunne kjøpes og da var jeg hektet. Jeg fikk den skjønneste fine og ikke minst naturlige farge i ansiktet og mine pigmentflekker ble mindre synlige.:-)

Heretter tok jeg kontakt til den danske distributør for å høre hvor jeg kunne kjøpe produktet i Norge. Men det var det dessverre ingen som hadde det. Heldigvis for meg – for da bestemte jeg meg dette er et produkt vi må ha i Norge også - Jeg som da hadde testet utallige av selvbrunere i alle prisklasser – visste at jeg hadde funnet den rette og den skal andre i Norge også ha glede av. Derfor kan du i dag endelig få kjøpt SunSpa i Norge -  Jeg har agenturet på SunSpa sine produkter i Norge og jeg er alltid på utkikk efter nye forhandlere - Ta gjerne kontakt om der er noget du lurer på - Velkommen.:-) 

SUNSPA

Med SunSpa Spray oppnår man en kulør som ser helt naturlig ut. "Gyllenbrunt utseende og en naturlig farge" er det som kjennetegner alle våre produkter også ifølge våre kunder! SunSpa's selvbruner behandling er en naturlig vinner i enhver sammenlignende test, men dette er kun begynnelsen. SunSpa utvikler løpende nye produkter, som hjelper våre kunder til det beste resultat, lett, hurtig og komfortabelt. 


SunSpa utvikler og produserer sine egne produkter, noe vi gjør med egne kosmetikkdesignere og kan derfor garantere et meget høyt kvalitetsnivå på alle våre produkter. Designteamet arbeider konstant på å forbedre og utvikle eksisterende produkter, slik at vi sikrer en konstant innovativ utvikling. SunSpa's produkter er spesielt designet til å gi deg en naturlig kulør uansett din hudtype. SunSpa produserer sine produkter i Storbritannia med nøye utvalgte ingredienser fra nøye utvalgte leverandører. 

SunSpa Norge søker forhandlere - har dette din interesse tag kontakt til mlb@sunspanorge.no

To Top