In stock
Only 548 left
SKU
12

SUNSPA LUXURY LOTION MED ARGAN OLIE OG ACAI BÆR 200 ml. - MEDIUM++

kr 299,00
SunSpa gradual lotion er en unik bronzing lotion som gir deg en flott og dyp brunfarge. Lotionen er beriket med fuktighetsgivende Argan oli og Acai bær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Har en deilig mild duft av kokos. Den fargede lotion gjør påføringen enkel, og gir et jevnt resultat. Den kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen. Kan i tillegg blandes med din dagcreme for en mildere farge. Du bestemmer selv ønsket farge ved å bruke lotionen daglig eller med 4-5 dagers mellomrom.
  • Buy 2 for kr 279,00 each and save 7%
  • Buy 4 for kr 269,00 each and save 10%
SunSpa gradual lotion SunSpa gradual lotion er en unik bronzing lotion som gir deg en flott og dyp brunfarge. Lotionen er beriket med fuktighetsgivende argain oli og acaibær som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge. Har en dejlig mildt duft av kokos.Den fargede lotion gjør påføringen enkel, og gir et jevnt resultat. Den kan anvendes både i ansiktet og på hele kroppen. Kan i tillegg blandes med din dagcreme for en mildere farge. Den har en såkalt "guidecolor" som gjør at du kan se hvor du har brukt lotionen. Du bestemmer selv ønsket farge ved å bruke lotionen daglig eller med 4-5 dagers mellomrom. Slik virker den De aktive ingredienser i lotionen gir en naturlig farge. Alle Sunspas produkter er 100 % parabenfrie. Slik påføres den 1. PEELING Peel huden for å fjerne tørre og døde hudceller. Vær oppmerksom på ekstra tørre områder som hender, albuer, knær og føtter. Dette kan gjerne fjernes dagen før.2. FUKTIGHET Plei spesielt tørre områder som hender, albuer, knær og føtter før påføringen, og da gjerne med en god fuktighetskrem.3. PÅFØRINGEN Påfør SunSpa 3 Day Lotion med Latex hanske som følger med eller kjøp SunSpa sin tanning hanske som enkelt kan gjenbrukes. Påfør lotionen i sirkulære bevegelser på det ønskede området.  Husk alltid å tørke av negler på føtter og hender når du er ferdig.  Inneholder ikke PARABENER. Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk Lukten av DHA er begrenset med 75 % som gør at lukten etter bruk er enda mer naturlig enn tidligere.    Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011. Ikke testet på dyr. Selvbruning for den kresne.
Mer informasjon
Annen Informasjon

INCI list: Aqua, Paraffinum Liquidum, Dihydroxyacetone, Cetyl Alcohol, Parfum, Cetearyl Alcohol, Euterpe Oleracea (Acai Palm) Fruit Extract, Argania Spinosa (Argan) Kernal Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerine, Citric Acid, CI 16035, CI 19140, CI 42090.

Write Your Own Review
Du omtaler:SUNSPA LUXURY LOTION MED ARGAN OLIE OG ACAI BÆR 200 ml. - MEDIUM++
Din vurdering:
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
To Top